About me

Sam Hofman

Leven

Toen ik mijn school afrondde, verhuisde ik naar Nederland en kreeg ik een stage bij een softwarebedrijf (M-Net, nu in Nederland). Daar werkte ik aan een project dat ik me nog herinner als een droom die uitkwam: ik hielp om het M-Net platform en het hele web een beetje veiliger te maken. Dit is de reden waarom ik doe een project genaamd "Secure" - een set van webapplicaties om gebruikers te helpen beter te begrijpen hun veiligheid. Wat is "veilig"? Hoe veilig ben je? Dat is waar u veel leren over hoe uw browser, uw apparaat, het web of uw internet service provider u beschermen en waar u wat informatie krijgen over de veiligheid van de websites die u bezoekt.

Ik hoop dat u dit jaar de kans krijgt om een bijdrage te leveren aan het project. Ik ben van plan om met u samen te werken om u te helpen de beveiligingsproblemen te begrijpen, hoe u een beveiligingstool gebruiken of hoe u informatie krijgen over beveiligingsproblemen. Om dit te doen, werken we samen, met de hulp van de veiligheidsgemeenschap.

Op sociale media vind je me bij de naam: Sam. Ik kom uit Amsterdam, ik ben 24 jaar oud en ik gebruik dit soort tools graag voor onze eigen bescherming.

Ik schreef deze blog een paar weken geleden en besloot om meer te schrijven over het onderwerp, omdat het zo nuttig voor mij. Toen ik op zoek was naar een beschermer, vond ik deze, die ik nu gebruik op mijn laptop. Dit kleine ding is zo goed voor mijn bescherming, het is een beetje duurder dan mijn andere twee stukken, maar weet je, ik ben niet op zoek naar "de beste bescherming", ik ben meer geïnteresseerd in het beschermen van mijn gegevens tegen slechteriken en hun aanvallen. Tot nu toe heb ik gebruik gemaakt van dit schild 3 keer op een rij zonder problemen en ik ben niet met behulp van het elke dag. Wil je er meer over weten, hier zijn enkele bronnen: Beschermers van Kees De Groot, Beschermers van Dinesh Kalluri Als u geïnteresseerd bent in het leren over de nieuwste aanvallen, vindt u de meest recente blog op de Blogspot Blog: De nieuwste aanvallen in malware exploitatie - Deel 2 van 3 Als u wilt dit schild te gebruiken in uw eigen projecten, het is de moeite waard het lezen van deze blog: Shield-Droid - Met behulp van Shield-Droid in uw projecten Het meest interessante deel van dit schild is de mogelijkheid om te draaien op de achtergrond en het werkt als een real-time malware detector, zodat u weet of uw apparaat is besmet met een virus meteen.

In 2015 werd ik geïnterviewd door een journalist voor een stuk over een beveiligingscamera die door een Nederlands bedrijf in het kantoor van de minister van Volksgezondheid werd geïnstalleerd. De camera was op elk bureau en elke muur van het gebouw en een bewaker had het op elke persoon's bureau voor een week. Het werd geïnstalleerd zonder medeweten van de mensen die in het gebouw wonen.

Het artikel in kwestie is hier en de video hieronder. Als je nog niet weet waar het over gaat, laten we beginnen. De beveiligingscamera's op elk bureau in het gebouw werden geïnstalleerd door het Nederlandse bedrijf "Firma". Fel bewaakt en niet voor een tweede vraagtekens bij het doel van de camera's. Een van de bewakers was een man, maar hij was toevallig ook een man met een strafblad en kon gemakkelijk worden verdacht van het stelen van de camera's ook.

Ik ben geboren in het midden van deze oorlog en in de laatste dagen daarvoor werden de Nederlanders aangevallen door Franse en Britse troepen.

Je hebt waarschijnlijk nog nooit van de Eerste Wereldoorlog gehoord, want de oorlog werd grotendeels vergeten door de Nederlanders, maar de Nederlanders waren de grootste slachtoffers van de oorlog. Zij leden de grootste schade en het verlies van het leven. De oorlog begon in 1914 en duurde tot 1918. In de eerste jaren kende Oranje een relatief rustige periode waarin de meeste oorlogen, zoals die in Portugal, Schotland en de Balkan, nog in een vroeg stadium stonden. In 1917 werd echter de oorlog verklaard tussen Duitsland en Frankrijk, wat leidde tot de opkomst van de Duitse en Franse rijken. De Nederlandse regering besloot neutraal te worden en bondgenoten van Frankrijk te worden. Begin 1918 vocht Nederland om het land onder controle te krijgen.